Choď na obsah Choď na menu

Verratti gör matchen högt med 8 poäng

I den femte omgången av den franska Ligue 1 spelade Paris Saint-Germain-spelarna sin bästa form i sin billiga fotbollströjor och vann ytterligare en storseger och besegrade Toulouse enkelt med 3-0. Messi och Neymar var i stabilt tillstånd, Messi skickade 2 assist, och i den 36:e minuten av matchen fullbordade Neymar en knuff och gjorde mål; i den 49:e minuten av matchen avslutade Messi en inverterad triangelpassning och Mbappé följde upp med ett sprängskott. . I den 89:e minuten av matchen träffade Mbappé dörrkarmen med ett skott från långt håll, följt av Bernat för att fullborda ett tilläggsskott, och Paris tog framgångsrikt bort segern med 3-0.

Prestandan för det defensiva slutet i det här spelet är mer värda uppmärksamhet. Kontrollen av Paris mittfält och backplan avgör den övre gränsen för denna säsongs prestation. Verratti, som är värd så mycket som 50 miljoner euro i fotbollströjor Paris Saint Germain PSG nr 6, gav också samma utmärkta försvar. Därför pressade han de heta Messi och Neymar för att bli MVP för 3-0-segern över Toulouse, och täckte nästan hela mittfältet och backplanen av en person, vilket stödde lagets försvar. Verratti hjälpte PSG att kontrollera mittfältet och genomförde 87 passningar, varav 81 korrekt hittade lagkamrater, och det som var ännu galnare var att förvandlas till en stjälmaskin. Han slutförde galna 9 steals i det här spelet. Dessa data är alla. Den högsta i spelet, stödde Verratti för att få den högsta poängen i spelet, den auktoritativa media "L'Equipe" gav Verratti en spelhög 8 poäng, Messi och Neymar fick båda 7 poäng.

I den här kampanjen var Mbappés övergripande prestation inte bra. Han gjorde bara 1 mål på 5 skott och 4 skott på mål, bara 1 framgång på 7 dribblingar, bara 2 segrar på 13 konfrontationer och 1 offside. Så även om han gjorde 1 mål är spelbetyget fortfarande lägre än Verratti. Den unge Mbappé behöver ompröva sig själv och anpassa sin mentalitet och tillstånd, annars kan han gradvis isoleras eller överträffas.